Impressies

Bekijk onderstaande foto's en proef de sfeer van ons mooie restaurant.

 

Literair Culinair

“Die formule luidt als volgt: één of meer bekende schrijvers zijn te gast en mogen hun favoriete menu samenstellen. Tussen de gangen door lezen ze voor uit eigen werk en bij iedere gang rouleren ze van tafel. Zo kunnen alle  gasten in een genoeglijke ambiance kennis maken met de schrijvers en hun culinaire voorkeuren. En natuurlijk aan tafel met hen van gedachten wisselen!  Enkele schrijvers die verschenen op Literair Culinair waren; Herman Koch, Herman Brusselmans, Ronald Giphart,  Leon de Winter, Joost Zwagerman , Ernest van der Kwast, P.F. Thomése, Maarten Spanjer, Marcel Maassen, Pierre Wind, Sjaak Bral, Marian Mudder en Hugo Borst “

“Restauranteigenaar & organisator van het evenement ; Johan Schouten heeft met zijn mooie nieuwe locatie aan de Brielse golfbaan Kleiburg het succesvolle evenement Literair Culinair voortgezet. Inmiddels zijn er sinds 1999 al bijna 18 edities van Literair Culinair geweest met groot succes”